Inför domedagen

Snart sitter vi där med foten eller fötterna i rävsaxen. Då kommer vi, som har hängt med habbo hotell genom åren sen man först hittade till communityt, att tänka tillbaka vad man har fått uppleva på hotellet som hotellen.
-Star-Girl- sad for the hotel is closing down Nu kan ni väl förstå hur kineserna, japanerna och ryssarna kände sig när deras community (hotell) stängdes ner av Sulakes ledning. Även om det var ett par respektive många år sen som ryska respektive kinesiska hotellet stängdes ner är det dags för ytterligare tre habbo hotell som går till samma öde. Dessa har säkerligen alla medlemmar på skandinaviska hotellen fått reda på i nuläget.

Men ge inte upp hoppet ännu. Kanske finns det en liten ljusglimt där ändå. Kanske om ni fortsätter att skicka in era protestmeddelanden till Sulake via Habbo Hjälpverktyget på denna väg och även en e-postadress som går att hitta på denna hemsida under kontakt, kanske finns det en chans att slå ihop till ett nordiskt community.

Möts på andra habbo hotell
Om inte lär vi kanske ses på tyska, nederländska eller franska hotellet. Om inte hos det proppfulla amerikanska hotellet som redan har så många medlemmar från olika håll. Från Australien till Kanada via Storbritannien och Sydamerika. Jag har nämligen både hört och sett många som talar spanska/portugisiska på amerikanska hotellet.

Vad kan man göra åt saknaden av ert habbokonto på skandinaviska hotellen?
stucked in the bottle Det ni kan göra för att behålla minnet av er historia på svenska habbo hotell är att ta skärmdumpar (bilder - print screens) på er habbo home, rum som ni har byggt upp, möbellagret med de möbler ni äger idag, antalet mynt ni har lyckats samla på er tills idag och annat som ni äger på er/-a habbogubbe/-ar på hotellet.

På detta sätt finns ert minne från svenska, danska och/eller norska hotellen kvar på mer än ett ställe, nämligen i er datorns minne.

Vem vet om ni kanske en dag skriver ut det på pappret för att ha det på ytterligare en plats till?

Från och med idag, börja ta en mängd bilder på de habbogubbar som ni vill behålla minnet i mer än era tankar. För det har jag redan börjat göra. Bild på mina habbogubbars home är redan sparat och det var inte lite det. Nu är det bara bild på rummen och allt annat som finns i hotellet kvar.

Sedan se till att överföra bilderna till en eller flera usb eller extern hårddisk ifall datorn skulle få problem någon dag eller år.

Låt dagarna fortsätta slingra sig fram som det känns att det gör. För dagen då portarna stängs är inget vi vill att det skall ske :(
disappearing

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 31 januari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla