Den kyliga nyår som alltid

Mitt i all förberedelser inför både Alla Hjärtans Dag och det kinesiska nyåret dyker det upp en tragisk nyhet för alla oss, medlemmar, på de tre skandinaviska habbo hotell. Med skandinaviskt menar jag danska, norska och svenska hotellen!

Ett nytt år skall ju vara något gott, eller kanske inte lika bra nyår för de som miste sina anhöriga från flyget AirAsia som kraschade i havet efter en stigning från ett oväder.

För vad vi har fått höra från fåglarna som kvittrar sägs det att habbo staffen förbereder roliga aktiviteter inför firandet av det kinesiska nyåret.

Då detta nyår infaller så tätt inpå dagen som är fylld med både vänskap och kärlek planerar man även här roliga aktiviteter till denna alla hjärtans dag. Porten ni ser ovan är ingången till förberedelserna inför vad som kan komma till habbo hotell medan dagarna närmar sig det kinesiska nyåret.

kinesiskt port

Vad exakt detta är för slags port vet vi inte, men vi kan spekulera om att det kanske lär dyka upp inför det kinesiska nyåret. Temat må hålla sig inom just detta nämnda området.

Det sägs också att det kommer att dyka upp ett sällsynt körsbärsträd till habbo hotell runt om i världen. Ett träd som är ovanligt lik ett sådant som det finns mer i Japan än i Europa, för det är där detta träd kommer ifrån.

fint körsbärsträd

Vad detta körsbärsträd kommer att kosta när den kommer till habbo hotell vet ingen ännu. Om den kommer att skeppas vidare till vårt svenska eller också skandinaviska hotellen vet ingen heller om det kommer att ske. Med tanken på nedstängningen är det inte heller möjligt att köpa mer mynt till sin börs.

Om körsbärsträdet blir en dyr raritet blir det inte heller mycket mynt kvar i börsen efter köpet.

something is happening Den här nyheten om nedstängningen lär nog har kommit som en chock för många av er som oss, kanske för allihopa. Det är inte precis som man har räknat med att det skulle ske så tidigt på nya året.

Det var en fin start på nya året ...

Det fick mig att tänka på en grej! På denna hemsida var det många medlemmar som skickade protestmeddelanden före sidans uppdatering. För det var mycket som skulle försvinna. Efter så många protestmail lyckades man behålla åtminstone en sak, nämligen forumet.

Jag tänkte att vi på svenska community habbo hotell kan göra något liknande för att få Sulake att behålla de skandinaviska habbo hotellen. Spammail är inte något som jag gillar, men protestmail är inte spam.

Om ni vill behålla habbo hotell, beger er till Habbo Hjälpverktyget, leta fram kontaktformuläret, skicka så många protestmail ni kan till svenska hotellets kundtjänst och skriv gärna att de skall vidarebefordrar protestmailet till ledningen. Skriv det på engelska, då underlättar det för ledningen att förstå vad det är ni skriver. Kanske kan det rädda skandinaviska hotellen??

Glöm inte att be om migreringen i samma mail för att göra chansen större att Sulake kliar sig i huvudet och tillåter migreringen till kanske habbo.com.


Låt dagarna gå långsamt framåt som det har gjort under början på året. För det här var en riktigt tråkig nyhet ...


-star-Girl- sad

Skrevs av -Star-Girl- tisdag, 27 januari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla