Fansitens veckans tävlingar

Letar ni efter roliga tävlingsspel som ni kan köra på habbo hotell? Inte bokstavligt talat att köra på hotellet med en snötruck, men vi på Habbos har två olika tävlingsspel pågång som söker deltagare som vill kämpa sig till priset som ligger i tävlingens prispott.

Kampen i Battle Banzai
Hur länge sen var det sen ni såg eller var med i ett spel av Battle Banzai?

battle banzai play

För mig var det så länge sen att jag blev påmind om hur länge sen jag var med i ett spel av antingen Battle Banzai, Freeze eller bägge spelen. Nu har jag och coolast-ztar.4, tillsammans byggt upp ett spelrum med just Battle Banzai där jag kommer att hålla i spelet under denna lördag den 17 Januari 2015 kl.20:00. Samma tid som ni också kan se på tävlingssidan.

Däremot skrev jag inte var detta tävlingsspel kommer att äga rum i. Det kommer ni att kunna hitta i denna nyhet.

Rummet heter Habbos.se´s battle banzai som ägs av denna habbor. Länk till rummet hittar ni på denna väg.

Frågesport
Har ni tillräckligt med tålamod att ni kan klara en lång hinderbana som består av hela 30 frågor. Man börjar på en plattform av gräs och får en fråga. Svarar man rätt teleporteras man till nästa platta och får en ny fråga. Alla som klarar av denna hinderbanan vinner ett fint pris.
hinderbana Hur är det med ert tålamod när det gäller en lång frågesportsbana? Klarar i av att försöka klura ut och hitta svaret till varje fråga som döljer sig i frågesportens hinderbana? Eller är ni den som lägger av så fort ni inte klarar av en eller två frågor?

Det är nämligen såhär att vår nyhetsskribent coolast-ztar.4 har berättat för mig om att han kommer att hålla i ett frågesportsbana vid namnet Master Quest Cup.

Detta frågesport kräver enormt mycket med tålamod! För jag kan lova er att banan är lång, men frågornas svårigheter varierar från lätt till svårt. Även om ni inte har tålamod, förberedd er själva med detta inför lördagens frågesport hos coolast-ztar.4.

Tävlingen kommer att äga rum på lördag den 17 Januari 2015 kl.12:00-16:00.

Beger er på denna väg för att ta dig till Master Quest Cup.

basktkorgApropå tålamod
... visade det sig att mitt tålamod var betydligt längre än vad det kyliga möbelpaketet, som hade vägarna förbi habbo hotell för några dagar sen, kunde hålla. Jag hade planerat att skaffa mig detta kyliga möbelpaketet men ikväll gjorde jag en upptäckt som fick renen att råma som en ko och jama som en katt. För någon har gått och smält undan det kyliga möbelpaketet innan jag ens kunnat lägga vantarna på möbelpaketet.

Det är vad tålamod kan åstadkomma. Den som väntar för länge smälter oftast bort. Mjao.


Be there or be square ... så ses vi alla efter min skridskotur.

c-ztar goes ice-skating

Skrevs av -Star-Girl- onsdag, 14 januari 2015

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla