Nyårstävlingens spelregler

Till er som inte vet hur tävlingsspelen som ni hittar i min nyårstävling före nyårsafton i år så kommer här lite spelregler om hur var och ett av fyra spelen går till.

Vem vill inte få en skinande och ny bronspokal till det nya året? Vem som får äran att få den återstår att se.

nudda inte habbon på snowboard Spelregler "Inte nudda pingvinen"
Det här är en annorlunda variant av inte nudda väggen. Först sätter sig varje deltagare på varsin stol som är ledig. Jag, domaren, har två tärningen. Den ena tärningen representerar deltagarnas stolar, medan den andra tärningen representerar pingvinen.

När jag snurrar på tärningen bredvid mig kommer en av stolarna att flyttas fram, beror på vilken siffra som tärningen visar. Medan tärningen ovanför mig kommer jag att snurra med jämna mellanrum, beroende på vilken siffra som denna tärning visar kommer pingvingen att byta plats till samma plats som siffran på tärningen. Deltagaren som kommer fram till andra sidan med pingvinen hos sig åker ut från spelomgången.

Medan deltagaren som klarar sig oskadd från pingvinens famn, men som är på andra sidan kommer att sitta kvar tills och om pingvinen väljer just din plats när det är minst två kvar i spelet.

Habbon som är sist kvar i varje spelomgång kommer att få en skjuts till vinstplatsen där du kommer att få en möbel och en fråga. Denna fråga ska ni skriva i Habbos tävlingsformulär tillsammans med svaret för att få chansen att vinna ytterligare en choklad (brons)pokal.

Spelregler "Den gömda pallen"
Är det inte lite märkligt att det plötsligt växer hö från marken mitt i vintern? När höet nu är här har jag råkat placera min pall någonstans i höet att jag inte kan se var den är. Hjälp mig att hitta pallen i varje spelomgång tills det blir en deltagare kvar i spelet.

Sisten som hittar den gömda pallen åker ut från spelet. Medan den som är sist kvar i spelet belönas med en möbel och en fråga till vår nyårstävling på Habbos.

Spelregler "Nyårsfrågesport"
Vad kommer ni ihåg från året som har varit? Branden som spred sig i Västmanland i Juli månad lär ni väl komma ihåg, i alla fall jag. Kommer ni ihåg hur samerna kämpade för sin mark uppe i norra Sverige? Eller hur valet i år stormade nyhetsmedierna? Det har skett mycket i år, lika mycket som det har skett under tidigare år som har varit.

Nu kommer vår tävlingsdomare coolast-ztar.4 att testa hur mycket ni kommer ihåg från året som har gått. Vad jag har fått höra kommer det att vara både habbo-relaterade och icke habbo-relaterade frågor som ställs. Deltagaren som svarar rätt kommer att flyttas fram. Den som kommer först fram vinner spelomgången, vilket får en möbel och en fråga, vars frågan besvarar ni i tävlingsformuläret under "Tävlingar" under "Underhållning" på Habbos.

Spelregler "Inte nudda golv"
Varning! Varning! Golvet är farligt! Den har blivit hal som is. Inte nog med det! För alla som nuddar golvet förvandlar man sig till en isbit och tävlingsdomaren skickar er raka vägen ut från rummet.

Först släpps ett antal deltagare in på spelplanen. När det är tillräckligt många börjar domaren slå/snurra på sin tärning. Det nummer som tärningen visar kommer mattan med samma nummer att försvinna eller dyka upp, beror på om mattan finns ute på spelplanen eller inte. Det gäller för er, deltagare, att undvika att nudda golvet så länge ni kan. Sisten habbon som inte har nuddat golvet vinner spelomgången med en möbel och en fråga.

snowboarding not touching the ground

Be there or be square!

Skrevs av -Star-Girl- lördag, 27 december 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla