Landsflagga - Resultat (Project Habway 2014)

Vi ber om ursäkt att ni har fått vänta på resultatet till temat Landsflagga, men det visade sig att käre Jacko har inte lyckats finna tiden att lämna och skicka vidare sin bedömning till mig så att jag kan sammanställa resultatet.

Where is the results? Då har jag fått plocka fram min reservplan om hur vi ska gå vidare. Eftersom resultatet kan inte precis bestå endast av min bedömning. Även om jag har tålamod så är det här ett av tingen som inte går att vänta för länge.

Så jag fick plocka in en extra jury, en jury som också kommer att vara jury tillsammans med oss, Jacko och mig, i finalen. Denna jurymedlem är vår egen tävlingsarrangör bronspokalen.

Som en liten extra påminnelse så var temat landsflagga. Vilket innebar att deltagarna hade fritt val att pixla en egen klädstil. Däremot gällde det att använda färger som finns på en flagga som deltagaren har valt.

Kommentarer från jury
Självklart ska ni, deltagarna, som är kvar i pixeltävlingen få veta vad vi tyckte om er bild. Kanske är det något att titta efter och förbättra er pixelteknik.

Först ut är habbon goodislajker som får veta vad juryn tyckte om din bild:
Inte direkt habborelaterat, men ändå bra gjort. Vilken flagga du har använt dina färger på undrar jag lite. Svart, blå, lite vitt, Estland? Annars är det väldigt bra gjort med bilden.

Jag tycker dina bidrag är lite för realistiska. De liknar inte en habbo på nå sätt. Hade du tagit bort Finlands flagga så hade jag inte se att det var Finland du ville framföra. Det hade lika gärna kunna vara Sverige. Eller kanske Norge? I alla fall var din bild rätt fin.

Härnäst kommer @@kristoffer@@ som får veta juryn tyckte om din bild:
Denna bild blev jag lite förvånad över. Jag kunde se lite Grekland utan att titta på din flagga (...) Fast du hade kunnat runda tröjan lite. Även fått in mer skugga på shortsen.

Vit och blå har du använt, precis som Greklands flagga. Däremot förväntade jag något mer, någon annorlunda tröja, byxor, etc. Däremot har du pixlat håret väldigt bra, så det är ett plus. Kanske lite platt på byxorna och tröjan runt midjan?

Efter kristoffer så är det dags för deniscool22 att få veta juryns bedömning:
Röd och gul har du använt till din klädstil. Dessutom pixlade du något ny stil. Hon ser så söt ut med en fin bakgrund. Undrar dock lite vad det är hon har för gult vid ögonen, men bra bild med andra ord :)

Sa någon Kina? Detta ser verkligen ut som en asiatisk kvinna i bambuskogen. Fast du hade kunnat klämma in lite mer skuggor runt ansiktet och kläderna. Kollar man noga på hatten så är det dåligt med skuggning. Den hade du kunnat tänka mer på. Annars vad den helt ok.

Slutligen är det dags för Scre4m att få veta juryns kommentar på bilden:
WOW! Jag ser verkligen Kina när jag ser din habbo. Super läcker! Jag gillar att du fått med mönstret på klänningen och solfjädern. Håret såg lite vågigt ut, men det är ingen fara. I love it!

Det här var verkligen en ny kinesisk stil. Du har verkligen gått över gränsen och gjort något nytt som du kanske velat göra. Röd och gul ser man att du har använt. Bra gjort :)


At the workshop

Finalen
Vilka blir finalister och vem kommer på fjärde plats i pixeltävlingen?

Det blev väldigt jämnt mellan deltagaren som kom på tredje och fjärde plats. Det var väl något som drog ner ett poäng hos den ena deltagaren.

moi in charge Vilka som går vidare till finalen är följande:
Scre4m
goodislajker
deniscool22


Vilket innebär @@kristoffer@@ är deltagaren som tyvärr åker ut ur tävlingen och hamnar på en stolt fjärde plats. Så nära, men ändå inte där.

Finaltema
I finalen har vi beslutat att ha tre teman. Två stycken har vi valt ut, medan den tredje kommer att vara ett valfritt tema där ni kan pixla precis vad ni vill. Dock inget som känns stötande eller annat som håller sig utanför habbo hotellets regler (Habbo Principen).

Det första temat är Trollkarl/-ar eller häx/-or.

Har ni tittat på filmerna Harry Potter? Eller har ni läst böcker eller bokserier som har med magi att göra? Eller är fantasy en av era favorit genres? Då har ni möjligheten i denna veckans tema välja ut en av många trollkarlar eller häxor som ni ska avbilda denne i pixlar.

Eller ni måste inte välja just en av dessa trollkarlar eller häxor som finns i filmer eller böcker, utan här kan ni också gå efter er fantasi om hur ni tror en trollkarl eller häxa kan se ut.


Ni väljer själva om ni vill pixla en trollkarl eller häxa. Eller minst två trollkarlar eller häxor? Eller vad sägs om både en trollkarl och en häxa? Ni avgör vad det blir!

Andra temat är Sport.

judge sit Det är dags för ännu ett sporttema. Tidigare säsonger i Project Habway, och även senaste säsongen när :Susanna var arrangör för pixeltävlingen, så fanns detta tema med. Eftersom vi, Jacko och jag, tycker att sport är en kul tema att pixla, så bestämde vi ha med ett sporttema.

Så vilken sport tycker ni om eller önskar att kunna utöva? Är det tennis, konståkning, short track, kälkåkning, snowboard, längdskidåkning, skidskytte, stavhopp, höjdhopp eller basket? Det finns självklart många fler sporter, men jag nämnde några stycken. Nu har ni chansen att gestalta en av era favorit sport i pixelformat, dvs. pixelart.

Välj en valfri sport. När sporten är vald, börja pixla.


Tredje temat är valfritt. Som jag nämnde så har ni fria händer om vad ni vill pixla här.

Tävlingsformulär
Den kommer att dyka upp imorgon bitti. Under tiden kan ni ta och pixla på teman ovan, då det tar väl inte en dag att pixla färdigt tre teman.

Ni kommer att få gott om tid att pixla färdigt era bilder. Då kommer tävlingsformuläret upp redan då.

Bildpublicering
Än en gång vill jag påminna er om att visa hänsyn till att vi inom habbo fansiten har annat än just habbo hotell att göra. Vilket innebär att bilderna som deltagarna har pixlat på kommer upp så snart tiden finns till att fixa denna bild.

golden fishie swallow rabbit

Skrevs av -Star-Girl- & NamnetBlevJacko måndag, 4 augusti 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla