Seriehjältens resultat i Project Habway

Det kan inte har varit ett enkelt val att välja ut en av sina många favorit seriefigurer, men ni, fem deltagare, lyckats göra ett fantastiskt jobb att ni har t.o.m. lyckats göra ett bra pixeljobb för er valda seriefigur.

Själv har jag tidigare pixlat en superhjälte, kanske inte samma ämne men nästan samma. Kanske inte helt perfekt, men ändringar må komma med tidens gång. För precis som med text, så kan saker och ting komma att ändras med tiden. Så låt Spindelkaninen ta oss vidare ...

Spider-rabbit catching a reindeer

... till deltagarnas arbete. Ni har gjort ett sådant bra jobb att ni förtjänar en applåd.

*APPLÅDERAR*

Vi vill bara påminna er om att under förra veckans tema så fick vi hämta in en reserv jury som skulle bedöma deltagarnas bidrag då en av juryn skulle åka iväg på en liten sommarresa. Detta blev bear84, och han har gjort en bra bedömning på bilderna.

Kommentarer från jury
Ni undrar säkert vem som får immunitet inför nästa vecka och vem som åker ut för den här gången. Men innan dess så ska ni, deltagarna, få kommentarer så ni vet om vad som är bra och dåligt och kunna utveckla ert pixleri.

mysterious drink Först ut är @@kristoffer@@:
Lite kul att du har använt en kvinnlig habbogubbe som mall. Kanske skulle hatten sitta lite längre ner. På något sätt och vis ser det mer ut som att någon ska gå på maskerad utklädd som Kalle Anka. Bra gjort ändå :)

Denna fick mig att le stort. En sjukt cool pixlad kvinnlig Kalle Anka. Mycket bra tänkt med pixlandet!

Sedan är det dags för goodislajker att få veta vad juryn tyckte om hennes seriefigur:
Cool snubbe med en kaxig pose, tycker han ser bra ut och gillar scarfen med jackan mycket. Bra gjort!

Vilken seriefigur det är vet jag inte, men du har använt färgerna på ett mycket bra sätt att det får hela bilden att se så stiligt ut. I like it :)

Härnäst kommer Alex.Jasse. att få veta vad juryn tycker om hennes seriefigur:

Jag har blandade känslor om vad jag tycker om din pixlade seriefigur både in- och utzoomat läge. Bältet ser dock bättre ut än masken, men bra kämpat med din valda seriefigur.

Lite konstigt sätt att pixla en lädermus på, ser inte ut som att den fått den tid(en) som skulle behövas eller tillräckligt med energi nerlagt? Gillar i alla fall dem små magrutorna som finns med.

looking at Mars Nästa deltagare som ska få veta juryns bedömning är Scre4m:
Tycker att hon är helt underbar, jätte bra pixlad wonder woman. Blev helt fascinerad av hur du kunde få den så vacker. Gillar speciellt hur du gjort så det ser ut som att de är vind med i bilden.

Scre4m, du imponerar verkligen varje gång. Den här gången med Wonder Woman i en action pose där hon "flyger" med rep i handen. Det ser nästan ut som att jag tittar på en film där hon fortsätter sin kamp i någon fight i filmen :P

Slutligen är det dags för deniscool22 som får veta vad juryn tycker om hans seriefigur:
Klänningen är mycket fint pixlat. Däremot tycker jag att hudfärgen på Marge Simpson är en aning för mycket skuggor på. Annars om det var något mindre med skuggor hade det varit mycket finare och någon poäng mer.

Tycker detta är bra avbild av Marge Simpson. Gillar posen som bilden är pixlad i och hur håret ser ut. Tycker att klänningen hon har på sig passar helt perfekt till :) Bra jobbat

Ni har verkligen gjort ett fantastiskt arbete allihopa. Ge er själva en applåd!

*applåderar*

Immunitet
Vem är det som får immunitet inför nästa veckans tema? Förra veckans tema blev det Scre4m som blev immun två ggr i rad, kommer han att få det igen? Eller kommer någon annan att bli immun? Här blev det en aning jämnt mellan Scre4m och deniscool22 om vem som blir immun inför nästa veckans tema.

Men vad som än drog ner poängen lite grann så blev det till slut Scre4m som än en gång kammade hem immunitet för nästa vecka.

make a choice as judge Vem åker ut?
Vem är det som får lämna pixeltävlingen för den här gången? Även här blev det jämnt mellan @@kristoffer@@ och Alex.Jasse..

Ett av dessa två deltagare fick något mindre poäng än den andra. Det kan dels vara att en av deltagarna har fått sin seriefigur att inte se så bra ut som man förväntade sig trots hårt arbete med seriefigur.

Deltagaren som får lämna Project Habway blev tyvärr Alex.Jasse..

Ett litet tips till dig Alex.Jasse. är att du börjar öva på dig att pixla i samma format och storlek som en habbogubbe på habbo hotell, inte när man byter om, utan i ett rum.

Ett pris till dig, Alex.Jasse, kommer att dyka upp i ditt möbellager så snart tiden att logga in på hotellet dyker upp.

Det är nu följande deltagare kvar i Project Habway 2014:
Alex.Jasse.
goodislajker
@@kristoffer@@
deniscool22
odasi
Scre4m
Soules
Spider-man trophySpider-man trophySpider-man trophySpider-man trophy

Veckans tema
Efter seriefigur kommer nu ett nytt tema som innebär fria möjligheter att pixla (och designa) er egen klädstil efter er vision. Men det finns ett krav, och detta kommer ni att få veta lite längre ner.

Nya temat är Valfri klädstil som är inspirerade av landets flagga.

Har ni några länder som ni känner att ni tycker lite mer om som ni önskar att kunna utforska en dag? Vad sägs om att använda färgerna som finns på landets flagga till en klädstil?

Det skall ni får göra i veckans tema. Ni väljer ut ett landsflagga, pixla en valfri klädstil som har med landets färger. Ett exempel är om ni väljer Danmarks flagga, som är röd och vit. Då ska klädstilen ha en speciell tröja och byxor vars färger (röd och vit) är placerat på ett snyggt sätt. Vad sägs om en ny sorts halsduk eller sjal som är röd och/eller vit? Eller ni kanske väljer Brasiliens flagga? Då är det blå, grön, gul och vit som gäller. Då gäller det att man tänker till och får det att se ut.

Det här är också er möjlighet att pixla er typ av tröja, byxor, halsduk, m.fl. Shine into the bright of pixel clothes!


Förhoppningsvis förstod ni veckans tema. Annars får ni skicka in ett meddelande via kontaktformuläret så ska jag förklara det så gott jag kan så ni förstår. Däremot borde exemplet och ovan beskrivning vara ganska förståeligt.

Bildpublicering
Vi vill återigen påminna er om att visa hänsyn och tålamod om att bilder på deltagarnas seriefigurer dyker upp så snart tiden finns till att arbeta med bilden.

Lycka till deltagarna som är kvar i pixeltävlingen :)

moi behind people reading newspaper

Skrevs av -Star-Girl- & NamnetBlevJacko torsdag, 17 juli 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla