Resultat på första temat i Project Habway

Det tog sin tid att få in bidragen från alla deltagare. Först blev två flitiga habbosar färdiga att de skickade in så snart som möjligt. Sedan undrade vi var de andra har blivit av, men kom strax före deadline. När sista dagen har passerat trodde vi att vi skulle få lotta ut en av de två som inte skickade in sitt bidrag på veckans tema, men det visar sig att det inte behövdes.

Resultat
Innan vi presenterar vem som blir immun inför nästa veckans tema och vem som blir den första deltagaren att lämna pixeltävlingen kommer ni att få kommentarer från oss, jury. Kanske inte hela kommentaren, men lite av det så ni kan få utveckla er inför nästa tema.

moi eating egg nog Däremot får ni tolka kommentarerna precis hur ni vill. Antingen anser ni att det skall vara som det är än vad vi har tänkt oss eller så kanske ni tar och funderar lite kring er bild på servitris/bartender.

Vi börjar med deniscool22:
(...) men verkligen fint pixlat. Håret, kjolen, tröjan och drycken på fatet. Bra pixlat med bilden, speciellt hur hon håller i brickan.

(...) hon ser lite ut som Jennifer Aniston. Eller är det bara mina tankar? (...) Mycket fint gjort. Armbandet ser dock lite för påklistrat ut och helt fel. (...) Bra jobbat deniscool22! Känns som att jag har varit på ett fik i Texas. Sjukt fin klädsel.

Härnäst kommer goodislajker:
Skulle dock velat se de som en servitris och inte en manga person (...) Håret ser lite för realistiskt ut fortfarande (det svarta runt omkring håret) borde inte finnas där. Även blomman på tröjan. Annars snygga boots och tröja (love the krage). Bra jobbat!

Färgerna smälter in i varandra vilket gör det svårt att skilja på förklädet och kläder. Men det är en fin servitris, så bra pixlat med bilden. Kanske blev det för mycket "smink" vid ögonen?

serves some drink Härnäst kommer Alex.Jasse.:
Frisyren, kläderna gillar jag. Skuggningar i håret finns. Lite enkel, men en bra början på pixelart-karriären. Däremot blir det ett minus på formatet, då det helst ska vara i habbogubbe format.

(...) känner att detta är en så bra mall för en riktigt uppiffad pixelart. Bara lite mer skuggningar och ljusare konturer vid byxorna så skulle denna vara ganska bra. Fortsätt jobba Alex.Jasse. Dock ser det mer ut som en tonåring på gympan än en servitris.

Dags för odasi att veta vad vi, juryn, har bedömt ditt bidrag:
Oj oj oj (...) Toppen finns redan i katalogen, även byxorna ser bekanta ut. Skorna är fina, men ser lite för små ut för foten. Själva habbon ser ut som ... inte en Habbo. Tyvärr men detta var inte bra.

En fin bild, men lite för mycket skuggningar på kroppen och kläderna. Frisyren har du däremot lyckats bra på, så det är ett plus. Likaså med brickan i handen.

dinner for two Så kommer vi till Scre4m:
Wow, ett riktigt bra pixeljobb med bilden. Skuggningarna ger mig en blandad känsla mellan mycket och lite skugga i bilden som gör att det är en fin bild av det hela. Bra jobbat!

Har någon tryckt in en korsett under den där klänningen? Smalt! Håret bara flyger när servitrisen ska servera kunderna. Mycket bra gjort (...) ser inte ut som en habbogubbe. Skulle vilja ha det mer ... virtuellt. Annars superfin skuggning, skorna ser svåra ut att gå i (men hon klarar det) och örhängena är fina. Även de lilla hårbandet ser fräscht ut. Mycket bra Scre4m.

Kanske undrar @@kristoffer@@ vad han har fått för kommentarer om sin bild. Se nedan:
Håret ser en aning lite stort ut för huvudets form, men annars bra med färgvalet. Lite svårt att skilja på armen med duken och kroppen. Med andra ord är det bra gjort med bilden.

Är det där en peruk jag ser? För den sitter helt snett. Själva klädseln var helt okej, roligt med handduken på armen. Lite speciellt om man jämför med dom andra bidragen. Bra bild. (...) Klänningen var snygg. Bra konturer, men brösten ser inklämda ut med silvertejp, är det sant?

Slutligen Soules, som tyvärr skickade inte in sitt bidrag på temat "servitris/bartender".

in the kitchen

Immunitet
Vi som är i juryn har sina bedömningar på var och en av era bilder, men lägger vi ihop det i ett så har vi en deltagare som vinner immunitet inför nästa tema.

Vad innebär immunitet? Det betyder att om deltagaren kommer sist i veckans tema så kan denne inte åka ut, för denne är immun som denne fick från förra veckans tema.

We see a big cake Deltagaren som blir immun till nästa veckans tema gick till Scre4m.

Däremot blev det lite jämnt mellan Scre4m och deniscool22. Då en av er fick något mindre poäng från en av oss i juryn.

Vem åker ut från Project Habway?
Som vi nämnde ovan var vi nära att lotta ut vem som skulle åka ut ur tävlingen. Som tur att det inte behövdes. Vilket innebär att habbon och deltagaren Soules får lämna tävlingen.

Vi tackar henne, Soules, för att har deltagit. Du kommer under veckan att få en liten present som tack för ditt deltagande.

Deltagare
Alex.Jasse.
goodislajker
@@kristoffer@@
deniscool22
odasi
Scre4m
Soules

yacht party

Nästa tema
Temat för denna veckan blir Disco.

Hur skulle ni klä er habbogubbe om ni känner för att dansa när ni äntrar ett disco rum? Här har ni chansen att briljera i er disco klädstil och pixla denne stil som ni själva vill att den ska se ut.

Så snart tävlingsformuläret dyker upp så kan ni ta och skicka in er bildlänk via tävlingssidan när ni är klara med er bild.

Till deltagarna, speciellt denne habbor! Använd gärna och helst mallen för habbogubbe storlek som finns att hämta på tävlingssidan. Inget krav, utan bara en uppmaning till er att hålla er inom samma ramar.

Lycka till och ha det så kul på dansbanan medan ni pixlar, önskar jag och Jacko.

me with lots of food around

Skrevs av -Star-Girl- & NamnetBlevJacko tisdag, 1 juli 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla