Deltagarna i Project Habway 2014

Först och främst vill vi tacka er som har tagit er tid att pixla en valfri klädstil och skickat in det till oss för att ha chansen att delta i pixeltävlingen Project Habway 2014.

Det blev inte så många som vi trodde att det skulle bli. Eftersom ni som tidigare deltog i Project Habway, men som inte kom högre än topp 3 kunde också skicka in och försöka ta er till topp 3-placeringarna eller kanske kamma hem hela vinsten, om det skulle gå bättre än förväntat.

Kanske har äldre pixelartister gått och gömt sig i sitt ide ...

jadolicious picture I alla fall så har vi fått in några bidrag, tagit tiden att bedöma var och en från skala 1-10, summerat resultatet från oss, juryn. Sen har vi (jag och Jacko) har pratat ihop om hur vi skall gå vidare.

I år fick vi tyvärr ett bidrag som visade sig vara plagierad. Med andra ord, taget från vem som nu pixlade den där bilden. Trots detta så väljer vi att ge denne deltagaren en andra chans att bättra på sig, även om det inte är tillåtet.

Men vi höjer ett varningsfinger för denne deltagaren och bestämt att ge deltagaren ett straff som denne måste ha med i sin bild när deltagaren pixlar på sin bild till första temat. Vem som får straffet får ni veta lite längre ner. Först ut ...

Årets deltagare i Project Habway 2014, säsong 6 är följande:
Alex.Jasse.
goodislajker
@@kristoffer@@
deniscool22
odasi
Scre4m
Soules
Klicka på deras habbonamn och gratulera de i deras gästböcker. Skojar, men kika in på habbons home och inspireras till att ordna upp er egen profilsida på habbo hotell.

choosing participant Vem får straffet?
Vad är vårt straff till deltagaren som skickade in någon annans verk? Först ska vi presentera straffet som innebär att deltagaren, som får straffet, måste pixla en handske som ska inkluderas i bilden för första temat.

Det vill säga om temat är "blomförsäljare". Då ska deltagaren pixla ytterligare det valda motivet som placeras i samma bild som bidraget.

Finns inte motivet med i bild, diskvalificeras deltagaren med omedelbar verkan och deltagaren med minst poäng blir kvar i tävlingen.


Deltagaren och habbon som blir bestraffad med vårt straff är Soules.

moi eating xmas foodFörsta temat
Det är Servitör/bartender.

Hur skulle er servitör eller bartender ser ut? Ni må har varit och ätit hos en restaurang en eller flera gånger, men nu är det dags för servitören eller bartendern att äntra pixelvärlden. Ni väljer själva om ni vill pixla en servitör eller bartender. Det är ett litet plus om ni lyckats pixla något mer än bara servitören eller bartendern.

Här kommer ett par berättelser som kanske kan hjälpa er på traven om vad och hur ni kan pixla er bild inom detta tema. Så det är bara att välja vilken bit i berättelsen som ni vill pixla, inte hela.

En dag beslutar Jacko (NamnetBlevJacko) att fika hos ett café. Han kikar på caféets meny och väljer att beställa något som personalen tidigare inte har hört talas om. Han protesterar att han vill ha det han vill ha, men istället tappar en av servitörerna på caféet tålamodet och väljer att överraska Jacko med glass … rakt på hans huvud. Stackare!

Det var ett tag sen som baioslaio besökte habbo hotell. Så länge sen att han bestämde sig att besöka Habbo Mall. Plötsligt inser han att han är hungrig så han beger sig till en restaurang. Väl inne blir han visad till ett bord, får en meny och beställer en maträtt. När servitören kommer med hans beställda maträtt blir han förvånad, för servitören har lagt maträtten på en menysedel, förvånad men också imponerad.


Ni kan redan nu börja pixla. Snart kommer tävlingsformuläret upp så ni, deltagarna, kan ta och skicka in ert bidrag för denna veckans tema.

Ni lär nog inte bli färdiga med bilden på en dag, men tävlingsformuläret dyker upp på fansiten strax efter denna nyhet.

Prisändring
Det är inga ändringar på topp 3 priser, utan mer till er som får lämnar pixeltävlingen efter första temat. Vad detta är vill jag inte säga så mycket om, men något skall ni få om ni inte når topp 3 placering.

Lycka till och låt kampen om pixelpennan starta, vrålar jag och Jacko.

top 3 winners

Skrevs av Project Habway tisdag, 24 juni 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla