Project Habway 2014

Tycker ni om att pixla? Eller skulle ni vilja kickstarta er pixelkarriär genom att delta i en pixeltävling?
jadolicious pixelbild För nu är det återigen dags för Susannas tävling Project Habway att sätta igång efter två år utan någon Project Habway på Habbos. Förberedelserna är redan igång och det som saknas är att sätta igång hela spektaklet.

För några år sedan så leddes tävlingen av vår pixelartist :Susanna som hade stor talang för pixel och pixlar, och hörni. Har ni längtat efter en ny säsong av Project Habway? Det har i alla fall vi på Habbos.

Under pixeltävlingen kommer det att ske på vår tävlingssida. Det kommer främst att vara till habbosar för att skicka in sitt bidrag till Project Habway 2014.

Sedan gäller det att hålla utkik i vårt nyhetsarkiv om vilka som har gått vidare eller annan info som kan tänkas dyka upp när Project Habway väl sätter igång.
getting started Vilket innebär att vi kommer köra en kombination mellan nyheter och tävlingar, så vi får hålla tummarna att våra tävlingsarrangörer inte har tänkt att skapa någon tävling just då.

Vi hoppas att årets Project Habway blir något liknande som för två år sen när Sus hade sin Project Habway, så man kan säga att jag tar hennes pixeltävling vidare till nästa stadiet. Eftersom kategorin försvann när Habbos fick en ny layout så då får man hitta på ett nytt sätt till något kul som Project Habway.

Förberedelser
Inför Project Habway 2014 start så tänkte vi ta och förbereda med kunskapen hur man laddar upp bilder. Däremot skulle det ske via annan uppladdningssida än de två nämnda så ska det nog gå lika bra att ni använder bildlänken som sedan skickas till oss under tävlingens gång.

Video om hur man laddar upp bilder på Tinypic.com kan ni kika igenom nedan.


Om ni också har ett konto på Photobucket.com sen tidigare eller har inget konto alls där ni kan ladda upp era bilder på internet. Så har vi gjort en video om hur det går till som ni kan kika in nedan.


Priset till topp 3 vinnarna blir självklart en pokal (guld, silver, brons) beroende på vilken placering man hamnar på i slutändan. Medan ni som lyckats bli en av de tio deltagare i Project Habway hade vi så gärna hoppas och önskat att ni belönas med ett emblem som visar att ni har deltagit i vår pixeltävling. Än är det inte klart om nuvarande habbo staff vill använda årets Project Habway emblem som vi själva har pixlat, men låt oss hoppas att vi får ett klar besked från habbo staffen innan tävlingen är avgjort.

Under tävlingens gång kommer vi att lägga upp deltagarnas bilder för er ära att inspireras att inta pixelartens värld och börja pixla själv en dag.

Däremot har jag också tänkt på att vinnaren av hela Project Habway 2014 kommer också att få stiga ombord på Habbos, om denne vill. Ett pris som inte fanns tidigare.

Så känner ni er redo för en ny säsong av Project Habway? Vässa pixelpennan och börja pixelträna inför tävlingssäsongen. Håll utkik på Habbos.se så missar ni inget från Project Habway 2014.
3624.GIF

Skrevs av -Star-Girl- & NamnetBlevJacko fredag, 16 maj 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla