Helgtävling & tävlingsinfo

Andra tillfället | Melodifestival Quiz 2014

Förra veckan publicerade vår svenska habbo staff om att vi, habbosar, kan få ordna en helgtävling vars tävlingsspel äger rum under helgen. Det är spel där vi, andra habbosar, kan få kämpa sig fram till priset oavsett hur spelet än går till.

Till er spelbyggare som inte behöver någon hjälp från habbo staffen bortsett från priset, som tyvärr är endast emblem, så är det bara att skicka er information om rummets namn, ert habbonamn, rummets länk och spelregler till Habbocompetitions.nordics@sulake.com med ämnet Veckans tävling SE.

Hjälp med spelbygget
Medan för er som behöver hjälp med ert tävlingsspel så finns det annan information som staffen behöver från er. Vad det är för information kan ni kika i denna nyhet för en påminnelse.

dra i spaken hurtigt 7-9 Mars 2014
Denna helg, vars lördag som bär på tre olika händelsedagar, som är Finalen i Melodifestivalen 2014 och Melodi Grand Prix 2014 i Danmark. Det sägs också att internationella kvinnodagen äger rum den 8:e Mars.

Det är habbosar vid namnen pxJackexq och Disco: som kommer att vara ansvariga för helgens tävlingsspel.

Så har ni frågor eller annan fundering kring spelet så är det dessa två som ni ska höra av er till.

Andra tillfället
Dags för andra tillfället för prisutdelningen till mina kära vinnare för Habbos Vinter helgevent 2013 och Nyårstävling.
Peerweb choosing habbos Jag har funderat en lång stund och letat efter en ledig dag för mig att kunna logga in och ge priset till er vinnare, oavsett om ni har slutat loggat in eller inte. Däremot för vinnaren som inte hämtar upp sitt pris kommer jag att behålla priset och använda det till antingen framtida byggen eller tävlingspriser till andra tävlingar.

Imorgon, torsdag den 6 Mars 2014 har jag bestämt mig att logga in en stund för att ge mina kära vinnare sina priser som ni har tagit tiden att delta. Så kom och hämta medan jag är inne.

För att veta om vilka det gäller, så kommer här en liten påminnelse:
Chocklad:Emma - som kom på första platsen i Habbos Vinter helgevent 2013.

coolast-ztar.4 - som kom på 6:e plats i Habbos Vinter helgevent 2013. Däremot tänkte jag göra ett undantag för denna habbor pga. trasig dator som håller på att bli bättre.

Disco:. - som kom på 7:e plats i Habbos Vinter helgevent 2013.

Mina fyra vinnare från min nyårstävling:
Dean1
isako15
Plastspade

Glasspiinne

Tiden för prisutdelningens andra tillfälle är 15:00 och 20:00. Jag kommer att vänta i mitt rum Euphoria i 30min. Missar ni tillfället får ni vänta tills tredje och sista tillfälle.

myspys asiatiskt

Tävlingsinfo om Melodifestival Quiz 2014
Jag upptäckte idag att vi har fått in några svar från er deltagare som har fyllt i Melodifestival frågesporten i år. Däremot så visade sig att inte alla svaren fick plats att den sista, dvs. min bonusfråga och lite på slutet av sista frågan kom bort.

Till er som redan har skickat in era svar på Melodifestival Quiz 2014, så vill jag be er att skicka ett meddelande till oss, Habbos.se, via vårt kontaktformulär där ni kopierar bonusfrågan och skriver sedan ert svar. Kom ihåg ert habbonamn!

Medan ni andra som ännu inte deltagit i Melodifestival Quiz. Ni får också skicka ett meddelande via kontaktformuläret precis som ovan, kopiera bonusfrågan och skriv sedan ert svar i meddelandet.

Men bonusfrågan är till för den utvalda vinnaren om denne vill belönas med ytterligare en möbel eller inte. Så helt upp till er!

Lycka till både er och artisterna som är i finalen för Melodifestivalen 2014 :)

Ha så kul under veckan och helgen ;)

Ready, set, go

Skrevs av -Star-Girl- onsdag, 5 mars 2014

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla