Upptäckare, Cup race, lantis & säkerhet [.CO.UK]

Man har hittat fler anteckningar från vår upptäckare Don Smith, mannen med initialerna D.S. Det som stod i anteckningar var följande:
Tiki jungle Mina fötter gör ont, det gör så himla ont. Inte på ett gott sätt! Men på något sätt och vis så fann jag min väg till sjukhuset. Där jag vilade, jag vilade, men jag måst eha tagit för många smärtstillande ...
Också gick jag ner. Jag har sett bergen. Jag har sett hemligheterna av det djupa havet. Men min svåraste utmaning är mig själv.

Jag reste, genom mig själv, genom öknen, djungeln. För många minuter så reste jag genom platser. Min kropp värkte, mitt sinne blev förvirrat, mina fötter var snällt helat. Jag trodde jag föll från himlen, drukna i havet, blev mat till ett par eldmyror.

Jag var hungrig nu, jag var trött. Skuggorna var över mig precis som om barnen omringade mig på dagiset. När, jag senast såg min själ HIM. I en ljusexplosion ... det var... det var ... skräcken.... skräcken...


Vad är det han prata om? Är det efter hans ritual eller vad invånarna gjorde till honom som han fick utföra, eldritualen var det visst.

Man har nu upptäckt att D.S står inte för Don Smith utan för Donnie Santini, den världsberömde upptäckaren och äventyraren på hela habbohotel världen. Om det är någon som kan ta reda på roten av Bensalem så är det Donnie Santini.

Redan nu har man släppt ut andra delen av totemen och även den har tre formen där den ändrar form om man dblklickar på totemdel nr 2. Med den här utsläppet så kommer vi att få följa med Donnie Santini på en tur där han kan ha lett den försvunna invånarna på Bensalem till någonstans.

För det första hämtade man helikoptern, mitten av allt så hade Donnie Santini lämnat en dagboksnteckning där det stod "Eeeeeeeeaaaaaa aaaaaaaagggggggg ggggglllllllllllleeeeee eeeee". Han flög Bensalems invånare till en säker ö. Endast sjukhusets djur vet vägen till den nya platsen där Bensalems invånare finns på.

Kanske har Donnie Santini fått i sig för mycket kaffebönor den tid som han vistades på sjukhuset. För mycket kaffe kan man bli väldigt pigg, men vi tror på hans ord. Vi måste finna sjukhuset, för det var härifrån som Donnie gick iväg till djungeln för att gå tillbaka till platsen där invånarna finns på.

Om vi ska finna Donnie och Gottfried så måste vi genomgå det de har genomgått. Efter att Donnie fann sitt djur så visste han direkt var han hade tagit invånarna någonstans. Det sägs också att det här djuret reflekterar totemen.

Totem 2/3 UK Nu är det dags för att packa ner våra nödvändiga saker men också saker som vi älskar att ta med (som t.ex. jag, jag går ingenstans utan penna, suddgummi och en ribok) för det är nämligen dags för the Vision Quest.

Platsen ligger väldigt nära från sjukhuset, men eftersom sjukhuset ligger någonstans mitt i djungeln så var det nog svårt att landa i närheten av sjukhuset, men det blir inte så långt att gå från landningsplatsen så ta inte på er någon högklackade skor ;)

Leta efter djungeln, försök att finna den smutsiga vägen ... dvs. en väg som är täckt med jord, gräs, allt möjligt som naturen har att erbjuda att täcka vägar, stigar, etc. När man har lyckas ta sig in till Pre-op rummet fortsätt därifrån att utforska tills man kommer till den första Vision Quest fråga nr 1. Välj det svar som passar dig bäst!

Eventuellt upptäcker man också att totem delen nr 2 är en sorts djursjäl som kommer att ge er vidare instruktioner om hur ni kan vinna ett skinande och fint emblem. När man har kommit till sista rummet så går man hitåt och fyller i sitt svar. Good luck British habbos, wishes we on Habbos!

För er som redan har en totem del 1 och vill köpa totem del 2 så ta gärna och köp del 2 för när man placerade del 2 på del 1 så får den 9 olika förvandlingar som den ändras på. Jag är osäker på hur många förvandlingar första delen av totemen hade, men hade den inte 6 förvandlingar? Den sista delen av totemen kommer att säljas under Juni månaden, denna andra delen säljs t.o.m. 29 maj 2009.

Någon som har sett eller känner till filmen Night at Museum 2 där Ben Stiller medverkar i filmen?
För man kan säga att nästa event har något med de levande människor som levde för länge sen och dinosaurier börjar leva fast de är utdöda för länge sedan.

-Star-Girl- tjuvtittar Larry, i filmen "Night at the Museum" har en del goda personer som står på hans sida men som det alltid brukar finnas så finns det en del som inte gör det. Men på habbohotel har man egna problem där den mystiska mojängen har inte bara väckt människorna i museumet utan också dinoägget, Habbo Club butler Morgan som har gått över till den andra sidan som är emot Larry.

Vi måste bli som Larry och ta och stoppa varelserna som har varit utdöda sen minnernas tider. Det gör vi genom att anta utmaningen s.k. History Quest. Var och hur man ska göra finner man i gruppen här då något problem uppstår när jag besöker gruppen. Men som jag sa ovan så är det inte svårt att hitta lappen med utmaningen.

När man ha rlyckas ta sig ända in till sista rummet så ska man läsa lapparna och ta reda på vad nyckelordet är. Sen är det här man fyller i sitt svar. Good luck British habbos, wishes we on Habbos!

Vinnaren av Hot Rooms som man fick rösta på för ett par dagar sen har nu fått sitt rum flyttad till Habbo Mall samtidigt som den flyttades så har habbostaff kontoret fått en plats i Habbo Mall West Wing. På tredje våningen finns rummen som blev nominerade till Hot Rooms, så det är ett par våningar upp men medan ni är där kan ni väl utforska Habbo Mall under tiden.

Man kanske går lite vilse, men så länge man hittar hissen så vet man var man är iallafall.

Lunch break Nu är hela race cupen färdig och alla 16 banor är fullbordade och tre av fyra cuper har genomförts. Men nu har fyra av fyra cuperna genomförts då den sista cupen som heter Dino Cup ägde rum den 13-15 maj 2009 kl.17:00-18:00 (svensk tid).

Men vilka banor fanns det för Dino Cup?
Jo, de tre banor som valdes ut för Dino Cup tillsammans med banan UKchaserAl´s Tornado Alley, som var den sista banan. De tre banorna är följande:
Alpine Cabin Fever som ägs av SUPERchips
Gnome Village Ruins som ägs av Judgery
Volcanic Highway Eruption som ägs av Ice-Zero

Hur deras banor ser ut kan ni se i gruppen Habbo Raceway för en titt.

Självklart så är det inte alla som lyckas bli utvald till någon tävling som racertävling, men de s.k. runners-up kan man se här och inspireras.

Hope the British habbos enjoyed the racing time with the habbostaffs, wishes we on Habbos! And congratulations to the winners!

Säkerheten på internet är viktig och det vet alla som driver ett företag med en hemsida. Det är ju knappast kul att bli bestulen på sina pengar som man har köpt för en produkt.

Som ni kanske har sett så har en ny meny dykt upp på de flesta habbohotel i världen s.k. Safety/Säkerhet/Sikkerhed och här på Brittiska habbohotel vill de nu har lite säkerhetsbilder som skulle kunna passa till de tre säkerhetssidorna som finns.

Man kan välja mellan två saker att göra, antingen gör man en liten eller stor säkerhetsbild eller så gör man en säkerhetsserie som får max vara en A4-sida.

-Star-Girl- belönas Säkerhetsbilden eller också s.k. stickers ska hålla sig inom ramarna för ett av de tre säkerhetsgrupperna som finns under "Säkerhet". Så vill ni göra en stickers där barnen/tonåringarna/ungdomar måste fråga föräldrarna om lov att köpa habbomynt så kan man göra det... eller något liknande.

Om ni föredrar att göra en säkerhetsserie så ska den vara både spännande och kul att läsa just din serie. Ingen som är tråkig att man bara skumläser och tittar på bilderna.

Om ni vill få lite inspiration om hur man kan göra en säkerhetsserie klicka här och inspireras.

Känner ni er lite ensam och söker en vän?
Då kanske ni kan ta och offra 3mynt för att köpa en fågelskrämma för den här fågelskrämma är inte sådan som ni har sett i serietidningar, filmer eller liknande. Den kan nämligen byta hattar så att den ser inte ut som en fågelskrämma.

Det enda man inte skall göra med fågelskrämman är att köra över med en traktor så placera gärna er nya vän fågelskrämman på en säker plats från traktorn.

Nu finns också lantmöbler här i katalogen på Brittiska habbohotel under "Country" så vill ni ha lite lantmöbler och bygga en bondgård så passa på nu. Vem vet när de kommer tillbaka?

Besök gärna ett lantställe via gruppen här. Lantstället heter nämligen Yukka Tree Hill där vi, habbosar, är inbjudna på en invigning till det nya lantstället.

-Star-Girl- hiding... and fell asleep När man har byggt färdigt sitt lantrum eller också bondgård så kan man se till att registrera sitt rum som en stad där den syns med på kartan med alla lantställen som finns att besöka. För att registrera/nominera sitt rum så ska man skicka ett mail till competitions.uk@sulake.com med ämnet Yukka Tree Hill Village.

I mailet skall det finnas med följande:
1) Byns namn
2) Byns entre rummets namn
3) Byns ägarens namn

När man har skickat iväg mailet så ska man se till att ert rum finns under våningen Yukka Tree Villages.

Självklart så kan en by växa och växa ju fler byar som länkar till er by och det gör man genom att om man länkar någons by så måste de länka till er by. Så att man kan komma in till en by där det kanske kan softa och prata, sen en annan by där man arbetar i fältet, osv.

Varje by börjar vid lvl 1, men medan proceduren fortsätter så kan man få sin by att höja för varje gång Mayor har besökt ditt rum... menar er by.

Man kan endast höja sitt rum från en lvl till en annan om Mayor har besökt er by och för att veta om ens rum är den utvalda ser man på kartan i gruppen Yukka Tree Hill Village.

Ni måste ha er nuvarande lvl skrivet på rummets beskrivning hela tiden.

Håll gärna några roliga aktiviteter i just er by för att locka dit besökare och nya habbosar.

Bjud gärna in vänner till er by och passa på att lägga till några supportrar i er by då man kanske inte kan svara på alla frågor om sin by.

Vem är då Mayor?
Den här Mayorn är en person som besöker 3 byar för varje dag. Mayorn kommer att infinna sig i en by minst 30min och besökstiderna sker då en på morgonen, en på tidig eftermiddag och den sista besöket sker då på en sen eftermiddag.

Mayorn kommer att besöka alla rum oavsett om den är tom på habbosar eller fullt så kollar personen igenom alla lantrum, så ni behöver inte kika i er chooser hela tiden för en utkik på Mayorn.

Well then, good luck British fellow countries, wishes we on Habbos!

Nu finns det en ny undersökning här på Brittiska habbohotel. Vad dne handlar om vet jag inte än men förmodligen är det om hur man bjöd sina vänner till habbohotel, om inte så är det om något annat.

Klicka här för att komma till undersökningen!

Dj AU Även här på Brittiska habbohotel hade man lite party samtidigt som man kollade på Eurovision Song Contest 2009 i lördags den 16:e maj, men det är inte alla som sitter vid datorn och kollar på tv i sitt rum. Jag föredra att titta på tv än att sitta vid datorn och vrida mitt huvud fram och tillbaka från datorn till tvn, tvn till datorn...

Men för de som var inne på habbohotel så kunde man vara med habbosar och diskutera och prata om vad man tycker om ländernas låt och uppträdanden.

Om man vill diskutera kring ESC 2009 så kan man väl klicka här om själva ESC, här om man ville promota sitt ESC-partyrum, om man var inne förstås. Tråden här kan man chatta med andra habbosar om ESC.

Hope the British habbos are very happy cause United Kingdom came very high up on the ESC list!

Precis som de tha rskrivits om på Svenska, Amerikanska, Australiska habbohotel så söker man även några testare som vill prova en Beta-version av habbohotel. Känner du dig villig att prova på en ny design av habbohotel?
Då ska ni ansöka om att bli just Beta-testare och det gör ni genom att klicka just här.

Enjoy
1784.GIF

Skrevs av -Star-Girl- måndag, 18 maj 2009

5 senaste nyheterna

» Storyzine Mars 2015 del 1
» Tänk på ...
» Gott Nytt kinesiskt år 2015
» Månadens spel [.de]
» Kampen mellan Värme och Kyla